Hoe werkt het?

Creëer je online portfolio in een handomdraai

Kunstige koppen zijn creatieve denkers en doeners. Mensen die de behoefte voelen om te scheppen, te creëren, de wereld op hun eigen manier net even iets mooier en kleurrijker te maken. Op KunstigeKoppen.nl verzekeren beeldend kunstenaars zich van een complete én vindbare online identiteit. Ben jij een beeldend kunstenaar? Door je te registeren, je profielpagina en je portfolio in te richten, breng je jouw werk op professionele wijze onder de aandacht van kunstliefhebber en potentiële kopers. Nieuwsgierig? Bekijk dit voorbeeldprofiel.

 • Voor beeldend kunstenaars

  Kunstliefhebbers, –verzamelaars en galeriehouders zoeken steeds gerichter naar kunstwerken die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeur. Het internet speelt hierbij een grote rol. Wil je als beeldend kunstenaar de kans vergroten dat zij jouw werk vinden, dan is het van belang dat jouw kunstwerken ook online goed gedocumenteerd en makkelijk vindbaar zijn. Wie een profiel aanmaakt op KunstigeKoppen.nl zorgt ervoor dat zijn of haar werk niet alleen in de zoekresultaten van deze website verschijnt, maar dat het werk ook optimaal door zoekmachines als Google wordt gevonden.

  Meld je aan als beeldend kunstenaar »

 • Het online portfolio

  Als beeldend kunstenaar richt je jouw profielpagina in met zeer specifieke informatie over jou en jouw werk. Je geeft aan tot welke artistieke discipline(s) jouw werk behoort, met welke technieken en materialen je werkt en tot welke prijscategorie jouw werk behoort. Hoe meer informatie jij vermeldt, hoe beter je op het internet gevonden wordt. Dit geldt voor jou als beeldend kunstenaar, maar ook voor de individuele kunstwerken die je uploadt. In jouw online portfolio voer je per kunstwerk specifieke details over het werk in zoals grootte, kleur en of het te koop/te huur is. Ook kies je zelf de trefwoorden per kunstwerk die het werk, volgens jou, het beste typeren. Op die manier komt jouw werk in zoekmachines als Google optimaal naar boven bij het zoeken op de door jou ingegeven zoektermen.

  Meld je aan als beeldend kunstenaar »

 • Voor kunstliefhebbers

  Kunstliefhebbers en –verzamelaars vinden op KunstigeKoppen.nl een gevarieerd aanbod aan beeldend kunstenaars en kunstwerken. De uitgebreide informatie en kenmerken over de beeldend kunstenaars en hun werk maakt het voor kunstliefhebbers en potentiële kopers makkelijk om de werken te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Bovendien is het voor liefhebbers ook mogelijk om – op basis van het portfolio van een kunstenaar – een nieuwe opdracht te verstrekken aan de beeldend kunstenaar.

  Zoek een kunstenaar »
  Zoek een kunstwerk »

 • Hoe werkt het?

  Als beeldend kunstenaar wil je - ook online - goed gevonden worden door kunstminnaars, potentiële kopers en -opdrachtgevers. Door je te registeren op KunstigeKoppen.nl leg je daarvoor op een snelle en doeltreffende manier de basis.

  • Registreer je in vier eenvoudige stappen;
  • Richt je profiel en portfolio in met het makkelijk te gebruiken beheer. Schrijf een stukje over jezelf als beeldend kunstenaar en upload en beschrijf jouw werken in je online portfolio. Jij en jouw kunstwerken zijn nu vindbaar op KunstigeKoppen.nl én, nog belangrijker, via zoekmachines als Google;
  • Jouw profiel, portfolio en het beheer zijn geoptimaliseerd voor weergave op telefoons en tablets, zodat je altijd en overal bereikbaar bent;
  • Kies voor een gratis Basis abonnement of een compleet Pro abonnement.

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met een portfolio voor je kunstwerken. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden

Uitgelicht profiel

begolafuente

begolafuente
Mediakunstenaar | Alkmaar

Begoña Lafuente, (Spain, 1969) is a pictorial, graphic and multimedia artist; Now-a-days she develops her main creations from her studio next to the ...

Naar profiel