Partners

Wij werken samen

KunstigeKoppen.nl werkt samen met verschillende partners binnen het vakgebied.
Door samen te werken tillen we de (online) wereld voor beeldend kunstenaars naar een hoger niveau.

 • De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars

  De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) is een landelijke organisatie die zich inzet voor àlle Nederlandse beeldend kunstenaars, ongeacht opleiding of artstieke discipline.

  Als grootste en meest actieve vereniging voor beeldend kunstenaars biedt de NABK je kortingen op expositiemogelijkheden, kortingen op aankoop van kunstenaarsmaterialen, een abonnement op een kunsttijdschrift, gratis toegang tot meerdere nationale kunstbeurzen, kortingen op presentaties in kunstboeken, tijdschriften en op internet, 2 à 3 gratis kunstboeken per jaar, gratis tips en algemene adviezen en gratis specifiek advies, gratis vermelding op de website van de NABK, elk jaar gratis de Ckaart en nog veel meer.

  Staat jouw werk op KunstigeKoppen.nl? Dan is een lidmaatschap van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars extra voordelig. Om de recent gestarte samenwerking tussen de NABK en KunstigeKoppen.nl te vieren, krijg je als KunstigeKoppen-lid nu 10 euro extra korting op je lidmaatschap bij de NABK!

  Meer info »

  De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars

Partner worden

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met een portfolio voor je kunstwerken. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden