Initiatief

Beste beeldend kunstenaar / kunstliefhebber,

Van harte welkom op KunstigeKoppen.nl!

 • Jurriaan Pennartz is geboren. In 1985 weliswaar, maar hij is geboren. Op 27 november. Jurriaan heeft Kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (2004 – 2008). Kunst, cultuur en ondernemerschap hebben al sinds Jurriaans middelbare schooltijd zijn belangstelling.

  In 2009 voltooide Jurriaan de masteropleiding Architectuurgeschiedenis en monumentenzorg. Omdat één master hem niet genoeg leek, volgde hij er nog twee, eveneens aan de Universiteit van Utrecht: Kunstbeleid en –management (2009 – 2010) en de Universitaire Lerarenopleiding (2013 – 2014), waarmee Jurriaan een eerstegraads onderwijsbevoegdheid behaalde voor het vak Kunstgeschiedenis in het voortgezet onderwijs. In de tussenliggende jaren (2010 – 2013) deed Jurriaan als Junior B2B Marketeer bij de duurzame Triodos Bank in Zeist een schat aan ervaring op, op het gebied van zakelijke kredietverlening, duurzaam ondernemerschap, bedrijfsethiek, MVO, marketing, marketingcommunicatie en strategievorming. Een druk baasje, die Jurriaan!

  Jurriaans ervaring op het gebied van marketing(communicatie) en zijn passie voor beeldende kunst en ondernemerschap vormen de grondvesten van KunstigeKoppen.nl. Zijn missie: beeldend kunstenaars een boost geven als het gaat om online zichtbaarheid. Kunstenaars en hun kunstwerken moeten online beter vindbaar worden. Voor kunstliefhebbers én opdrachtgevers! Op die manier vinden liefhebbers een werk waar ze smoorverliefd op kunnen worden en wordt het voor kunstenaars gemakkelijker en leuker om hun werk onder de aandacht van een groter publiek te brengen.

  Om dit mogelijk te maken, benaderde Jurriaan SWiF Webdesign & Online Communicatie. De helden van SWiF zetten zijn ideeën om in deze slim doordachte website. Hierdoor werd Jurriaan in staat gesteld om waar te maken waar hij voor staat:

  • Het bieden van een complete en vindbare online identiteit voor beeldend kunstenaars en hun werk;
  • Het optimaliseren van de zichtbaarheid van kunstenaars en hun portfolio’s in zoekmachines als Google;
  • Het voor kunstliefhebbers en opdrachtgevers vereenvoudigen van het zoeken naar beeldend kunstenaars en hun werk.

  En man, wat is Jurriaan trots op het eindresultaat! Maar uiteraard, zo vindt hij, is er altijd ruimte voor verbetering. Jurriaan nodigt alle websitebezoekers daarom van harte uit om hem te laten weten wat ze van de website vinden, of er zaken ontbreken of op welke (andere) manieren de website voor hen nog meer van betekenis kan zijn. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@kunstigekoppen.nl.

  Dank voor de aandacht en geniet van de kleuren, vormen, texturen, beelden en geluiden die onze kunstige koppen scheppen. Lang leve de creativiteit!

  Jurriaan Pennartz

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met een portfolio voor je kunstwerken. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden
Je profiel beheren

Zo makkelijk mogelijk; dat is de gedachte achter het beheersysteem waarmee je jouw profielpagina van informatie kunt voorzien. Ondanks de vele mogelijkheden raak je gegarandeerd de weg niet kwijt. Het systeem is ook geoptimaliseerd voor gebruik op telefoons en tablets.

Impressie van het beheersysteem