Algemene informatie

LCKeramiek
Keramist | Heiloo

LCKeramiek Wat is LCKeramiek, of eigenlijk: wie is LCKeramiek?

LCKeramiek is het bedrijf van Lisanne Ceelen; LC dus. Dat ik keramiek maak is duidelijk, maar de ondertitel is niet voor niets handgemaakt design. Ik kijk altijd om me heen naar interessante andere materialen en technieken en daarom kun je in mijn webshop ook terecht voor betonnen voorwerpen, schilderijen, linoprints, foto’s, glas, en wie weet wat nog meer in de toekomst.
Ik ben niet voor niets ook docent Beeldend, dus ook als je liever zelf iets maakt kun je bij LCKeramiek terecht voor de leukste creatieve workshops.

Waarom functioneel design?

Waarom niet? Ik vind het fantastisch om te bedenken dat iemand iets wat ik heb gemaakt iedere dag met veel plezier gebruikt. Het grootste compliment dat je mij kunt geven is dat mijn kopje je favoriete kopje geworden is.
Functioneel werken wordt soms als beperking gezien, maar ik vind het juist een uitdaging om de kwaliteit en functionaliteit van mijn werk steeds te verbeteren en te combineren met mijn artistieke keuzes. Dun en licht, maar toch sterk. Uniek van uiterlijk, maar wel voedselveilig en vaatwasbestendig (niemand wil thee die naar afwasmiddel smaakt).
En soms doe ik gewoon even heel iets anders. Dan heb ik iets te vertellen, en dat moet er dan uit, maar ik ga niet steeds variaties van het zelfde beeldje maken omdat dat artistieker zou zijn dan een kopje. Wat mij betreft is een doordacht kopje zelfs beter dan een voorspelbaar beeldje.

Telefoonnummer
0630436248

E-mail
Info@lckeramiek.nl

KvK-nummer
30282248

Plaats
Heiloo