Algemene informatie

TransAmsterdam
Multidisciplinaire kunstenaar | Amsterdam

TransAmsterdam TransAmsterdam is een trans organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle. Organiseert voor transpersonen en non binair personen verschillende activiteiten. We focussen ons op kunst, cultuur en lifestyle. Dit doen we in de vorm van 3 pijlers.

1. Ontmoeten: via ons Trans & Friends café, InClusion en andere events. Op de laatste vrijdag van elke maand organiseert TransAmsterdam Trans and Friends Café InClusion. InClusion is een netwerk- en ontmoetingsplaats waar je jezelf kunt zijn, kunt genieten van kunst en cultuur, gelijkgezinden kunt ontmoeten en vrienden kunt maken. Soms organiseren we themabijeenkomsten en boek-, kunst- en cultuurpresentatie bij kijken. Onze bezoekers worden ontvangen door onze gastheren, gastvrouwen en/of gastmensen.

- 2. Talentontwikkeling: Aanbieden van verschillende workshops en themabijeenkomsten, theaterproducties bij onze Trans Art School.

- 3. Platform/Podium: Aanbieden van een kunst- en cultuur platform/podium voor en door transgender, non binair kunstenaars en artiesten.

Kunst vormt de verbinding. Verbinding met onze eigen identiteit, met elkaar en ook met de samenleving. Kunst geeft onze transgender achterban de mogelijkheid zich te uiten en te laten zien wie ze zijn. Kunst is ook belangrijk voor de mentale gezondheid van onze achterban. Daarnaast kunnen we door kunst elkaar, de ander ontmoeten en empoweren. Zorgen voor een inclusievere en trans vriendelijke samenleving.






E-mail
info@transamsterdam.nl

KvK-nummer
62514172

Adres
Balistraat 48A
1094JN Amsterdam