Algemene informatie

LCKeramiek
Keramist | Odijk

LCKeramiek Wat is LCKeramiek, of eigenlijk: wie is LCKeramiek?

LCKeramiek is het bedrijf van Lisanne Ceelen; LC dus. Dat ik keramiek maak is duidelijk, maar de ondertitel is niet voor niets handgemaakt design. Ik kijk altijd om me heen naar interessante andere materialen en technieken en daarom kun je in mijn webshop ook terecht voor betonnen voorwerpen, schilderijen, linoprints, foto’s, glas, en wie weet wat nog meer in de toekomst (ik wil nog steeds leren lassen)!
Ik ben niet voor niets ook docent Beeldend, dus ook als je liever zelf iets maakt kun je bij LCKeramiek terecht voor de leukste creatieve workshops.

Waarom functioneel design?
Waarom niet? Ik vind het fantastisch om te bedenken dat iemand iets wat ik heb gemaakt iedere dag met veel plezier gebruikt. Het grootste compliment dat je mij kunt geven is dat mijn kopje je favoriete kopje geworden is.
Functioneel werken wordt vaak als beperking genoemd, maar ik vind het juist een uitdaging om de kwaliteit en functionaliteit van mijn werk steeds te verbeteren. Dun en licht, maar toch sterk. Uniek van uiterlijk, maar wel voedselveilig en vaatwasbestendig (niemand wil thee die naar afwasmiddel smaakt).
Het klopt dat niet alles wat ik maak functioneel is. Soms heb ik iets te vertellen, en dat moet er dan uit. Keramiek is een van mijn favoriete uitingsvormen, maar niet de enige. Op de momenten dat ik niets te vertellen heb ga ik weer verder met mijn kopjes. Wat mij betreft is een doordacht kopje beter dan een zielloos beeldje.


E-mail
Info@lckeramiek.nl

KvK-nummer
30282248

Plaats
Odijk